TelefoonFriesland catering
0515820204

TelefoonAmsterdam
020-6253888

 

Kerst en Nieuwjaars arrangementen

De knusse en gezellige dagen rond de kerst 2013 zeer zeker op een warme manier af en is een mooie gelegenheid om uw personeel te trakteren op een gezellige kerstborrel, kerstfeest, kerstdiner of Nieuwjaarsborrel Nieuwjaarsborrel.
Friesland Catering kan deze feestdagen op allerlei manieren voor u invullen.
Naast de keuze uit verschillende mogelijkheden, kunt u deze kerstborrel ook net even iets extra´s geven door toevoeging van artiesten en entertainment. Onze events afdeling hebben voor u verschillende ideeën in huis
Wij helpen u graag met het selecteren van fantastisch arrangementen tijdens deze dagen.

Wanneer u de reservering maakt voor 1 december, en met een een minimum bedrag van  € 400,00 ontvangt u van ons een bruisend aperitief


Feestelijke hapjesschalen bestaande uit 50 hapjes


Feestelijke hapjes schaal Noël € 80,00
gevuld ei met crème van Hollandse garnalen
Mini broodje met kalfvlees en tonijnmayonaise
Brood”strudel” gevuld west-friesche ham en zaanse rookkaas
Reepate op fries suikerbrood en nhchutney
Zacht gegaarde zalm met wakame en haringkuit

Feestelijke hapjes schaal Silvester € 100,00
Tonijn, Japans gemarineerd, met korst van wasabinoot
Vikingbrood gevuld met gerookte rib-eye en Parmezaanse kaas
Zuurdesembrood met krab, banaan en avocado
Hoorntje gevuld met mousse van wildpate
Mini broodje met carpaccio van hert met truffelmayonaise

nieuwjaar borrel sneek


Onze twee uur durend kerst & Nieuwjaarsborrel arrangement
Ontvangst met een heerlijk en bruisend glas procecco, waarna u onbeperkt kunt genieten van bier, wijn en frisdranken
Tijdens de borrel zullen wij drie keer langskomen met onze met zorg geselecteerde hapjes, Wij hebben in de keuze van onze hapjes rekening gehouden met vegetarische gasten en hebben geen varkensvlees gebruikt.

Ronde 1
Blini met gerookte zalm, roomkaas en haringkaviaar
Canapé met wild paté en NH Chutney
Crostini met tomatentapenade, geitenkaas en verse basilicum Kerstarrangementen
Ronde 2
Uit de oven zalm, rundvlees en champignon in bladerdeeg
Ronde 3
gevuld ei met crème van hollandse garnalen
Vikingbrood gevuld met gerookte everzwijnham
Rode paprika gevuld met roomkaas

De prijs van dit arrangement is € 23,50 vanaf 20 personen en inclusief:
* Twee statafels geheel in kerstsfeer , compleet met bloemen en sfeerlichtjes
* Hapjes zoals omschreven
* Twee uur onbeperkt drankjes zoals omschreven
* Personeel, glaswerk, apparatuur en BTW

nieuwjaar borrel leeuwarden
*Kerst lunch € 14,50
Fluweelzachte licht gebonden Preisoep met garnituur van gebrande paprika

Witte sandwich met Schotse zalm & roomkaas
Bruine sandwich met Kalkoen, lemmon curd en kruiden
Luxe Waldkorn zacht donker volkoren broodje met belegen beemsterkaas
Luxe zacht wit broodje bestrooid met bloem, belegd met boerenachterham, augurkjes en frambozendressing
Huisgemaakte quiche
Wild Pastei gevuld met bospaddenstoelen en kruidkoek
Kerststol
Duivekater
Confituren en roomboter

nieuwjaar borrel friesland


*Kerstlunch of Nieuwjaarslunch buffet € 18,50
Proeverij van gerookte zalmroosjes, rivierkreeftstaartjes en haringkuit
Winterse weelde, groene salade met witlof en gebakken paddestoelen, roquefort en truffelvinaigrette
Aardappelsalade met krokante spekjes en garni van Amsterdams zuur
Carpaccio van zachtgegaarde kalkoen met lichte gember mayonaise
Vlinderpastasalade met salami, gedroogde tomaat,paprika, zwarte olijven en rode pesto
Diverse soorten brood, kruidenboter, tapenade en koude sauzen

Parelhoenderbouillon met masala kerrie, en garnituur van worteljulliene en zuurkool

Gebraden kerstkalkoen op een bedje van uien,champignons en wortel
Stamppot van aardappel, doperwt en koriander, geparfumeerd met truffel
Lamsbout in eigen jusgegaard met bloemenhoning en thijm
Mediterrane gekruide tilapia met zongedroogde tomaat
Groententaart uit de oven”Provençaal”
Gebakken krieltjes met peterselie en roomboter

*Kerstdiner of Nieuwjaarsdiner buffet € 23,50
Entree van verse vis, gerookte zalm, gerookte forel, gerookte paling, gerookte makreel en garnalen
Schaal met zoute en zure haring met ui(teraard)
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, pesto en Parmazaanse kaas
Rundvleessalade met appel, ui en kalfstong
Dun gesneden Parmaham met honingmeloen
Wildpaté met nh chutney
Frisse Griekse salade met feta, olijven, paprika, tomaat, komkommer en rode ui
Diverse soorten brood, kruidenboter, tapenade en koude sauzen

Heldere kreeftenbouillon met grote garnalen en gehakte dille

Gekruide varkenshaas in romige saus van grotchampions
Traditioneel gebraden ebraden kerstkalkoen op een bedje van uien,champignons en wortel
In Lavendel gekruide Pangafilets ingerold in saus van witte wijn en zaanse mosterd
Paddenstoelenlasagne met spinazie en truffelaroma
Gegratineerde aardappelschotel
Provençaalse groetentaart

*Om het lunch of diner buffet compleet te maken met een dessert kunt U zelf vier dessert uitkiezen voor € 5,50
tiramisu
glaasje pannacotta met gemarineerd winterfruit
glaasje aarbeienbavarois met roze peper en basilicum
glaasje chocoladebavaroise met mandarijn
wentelteefjes van fries suikerbrood en kaneel Kerstdessert
perenmascaponetaart
Limoentaart
Notenkarameltaart
Speculaasbavarois
Mousse van amaretto en amandelen
Roomrijst met rozijnen en kaneel


nieuwjaar borrel sneek

*Stel zelf u eigen drie, vier, vijf of zes gangen feestdagen diner samen

Voorgerechten € 9,50
Bonbon van zalm en heilbot
gevuld met salade van garnalen, paling en makreel, met limoenpepermayonaise en wakame
of
Zaanse runderlende
Dun gesneden,gevuld met spinazie en pittige rode mosterd met salade van bietenblad en pijnboompitjes

Soepen € 4,00
Preiveloute
Fluweelzacht met schuim van gebrande paprika
Of
Bouillon van Parelhoen
Met zuurkool, spekjes en rookworst

Warme tussengerechten € 6,00
Coquille met parmaham en gamba in gekruide tomatencoulis
Of Kerstdiner op locatie
Duivenborst met appel en walnoot in saus van chocolade

Hoofdgerechten € 12,00
Noordzeekabeljauw
Op de huid gebakken met langoustine en saus van nouillyprat en saffraan
Of
Hertenkalfsbiefstuk
Op gecarameliseerde witlof, en jus van bundelzwammetjes en gedroogde tomaaat
De hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelpuree, winterse groente en stoofpeertjes

Nagerechten € 5,50
Kaasplateau met een selectie van 5 Europese topkazen
Grand dessert
Met mousse, chocolade en vers winterfruit

Tien tips voor een Kerst en Nieuwjaarsborrel

Volgens ons valt zo’n borrel onder werkzaamheden en is het daarom belangrijk dat bedrijven goed nadenken over hun verantwoordelijkheden. Verstandig is om een aantal regels op te stellen, zodat de borrel niet uit de hand loopt waarover het bedrijf vervolgens de verantwoordelijkheid moet dragen.

Klik hier en NH Catering & Events groep geeft u tien tips voor een geslaagde kerstborrel:

U hoeft zich geen zorgen te maken, wat voor feest u ook wilt organiseren, Friesland Catering verzorgt het tot in de puntjes.

Voor het verzorgen van catering in Sneek brengen wij geen kilometervergoeding in rekening, voor alle overige plaatsen € 0,65 per gereden km

*De prijzen van de menu's en bufetten zijn inclusief servies en bestek en BTW, maar exclusief personeel, en met een minimum van 12 personen

BTW

Eten en drinken is inclusief  BTW.
De bedragen voor bediening, verhuurartikelen en entertainment zijn exclusief BTW. Bij begeleiding van eten en frisdranken is de BTW 6 % en bij bediening van dranken met alcohol en het klaarzetten van verhuurartikelen 19 %.